Kursen är inte öppen för anmälan

OCDhjälpen - anhöriga

OCDhjälpen för anhöriga ger dig trygghet, gemenskap och kunskap i ditt anhörigskap

Hjärtligt välkommen hit!
Det bästa stödet hittar du hos de som har det på liknade sätt som du.
Med förståelse, gemenskap, trygghet och kunskap vill jag ge dig de bästa möjligheterna att var en anhörig som håller i längden.

Tvång är en tuff diagnos både för den som har diagnosen men också för dig som är anhörig.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på -
ocdhjalpen@familjebalans.se

Hej  
Har inte längre behov av din fantastiska rådgivning. Vår närstående har gått på samtalsterapi under året som gått och hen mår så mycket bättre.   Jag vill passa på att tacka för allt jag fått lära mig om OCD genom din rådgivning och tips.

Maria M 

Att träffa andra som upplever en liknande situation som man själv är i ger kraft att fortsätta kämpa och se att det finns hjälp att få. Man känner sig inte så fruktansvärt ensam.

Medlem

Det ger mig enormt mycket. Att få känna gemenskapen med er alla som verkligen förstår. Att lyssna på andra och att själv få prata ut. Vi ger också varandra kunskap, tips och idéer. Samtidigt blir det en viktig avsatt tid som bara är för oss. Att vi också får göra en del Mindfulness-övningar är också väldigt givande. Man lär sig då att koppla av och få fokusera på bara sig själv en stund. Vi lever i en livssituation där vi ständigt är påkopplade av vår omsorg och oro för våra anhöriga med Ocd. Det sliter enormt mkt på oss så jag är oerhört tacksam att denna gruppen finns. Fantastiskt är också att vi kan ses såhär på nätet fastän vi bor i olika delar av vårt land. Vi får också en inblick i hur det ser ut med hjälpen i de olika regionerna. Alla som behöver någon att prata med om sin situation bör gå med tycker jag. Podden är jättebra med tycker jag. Där får man verkligen lyssna på många intressanta ämnen kring Ocd. Tack för allt du gör Du är guld värd AnnKatrin👍❤️🙏

Medlem

AnnKatrin Noreliusson

Din anhörigguide

I OCDhjälpen kommer du att känna gemenskap och hoppet återkommer i ditt liv som anhörig.
Du är så välkommen in till oss som redan hittat både samhörighet, mer kunskap om tvång och ork att fortsätta vara den anhörig vi önskar vara.

Med varm hand kommer vi att ta hand om dig!

Medlemsklubben för dig som har ocd i familjen och vill känna
gemenskap med andra i liknade situation som din.

Kursplan

Medlemsklubbens pris per månad 249:-

Du kan avbryta ditt medlemskap utan uppsägningstid!